اپلیکیشن سانار

سانار (اپلیکیشن ناظران)

سامانه‌ی نظارت بر اشتغال روستایی و عشایری، از برترین و بهترین مدل‌های توسعه اپلیکیشن موبایل ساخته شده در مجموعه و تیم همند است.

معرفی اپلایکیشن سانار

سامانه سانار یک سامانه‌ی جامع برای نظارت بر طرح‌های اشتغال روستایی و عشایری است که از دولت تسهیلات دریافت کرده‌اند. این سامانه شامل :

1 . اپلیکیشن موبایلی  است که در اختیار ناظران وزارت کار قرار گرفته تا هنگام حضور در محل اجرای طرح، آخرین وضعیت آن را ثبت کنند

2 . سیستمی برای دریافت داده‌های ثبت شده در موبایل/تبلت ناظران و همسان‌سازی آن با داده‌های موجود در پایگاه‌های داده‌ی پیشین، (۳) سیستمی برای تحلیل خودکار داده‌ها و تشخیص خطاهای ناظران و مجریان طرح‌ها

3 . پانل گزارش نتایج تحلیل‌ها به مقامات مسئول در سطوح مختلف کشوری، استانی و شهرستانی به صورت تعاملی.

کارفرما: وزارت  تعاون، کار و امور اجتماعی

زمان اجرا: فازهای اول تا سوم، دی ۱۳۹۸ تا اردیبهشت 1399 – فاز چهارم، شهریور تا آبان ۱۳۹۹

ویژگی‌ها: کنترل و نظارت | گردآوری داده | انبارش داده | پردازش خودکار | گزارش داده | داشبورد مدیران

اپلیکیشن سانار

ویژگی‌های فنی سانار

 

  • طراحی مدرن

آغاز فرآیند سامانه سانار، گردآوری داده‌هاست. ناظران سانار در سراسر کشور و در شرایط دشوار محیطی به نظارت می‌پردازند. متخصصان طراحی رابط و تجربه کاربری (UI/UX) تیم اجرایی، اپلیکیشن را به صورتی طراحی نموده که نظارت به آسان‌ترین راه ممکن توسط ناظران صورت گیرد و در عین حال امکان بی‌دقتی در انجام آن را از بین ببرد. رنگ‌ها با کنتراست بالاتر انتخاب شده تا در تابش شدید آفتاب نیز  تشخیص اجزای اپ ممکن باشد.

در بخش پانل مدیران نیز  همه‌ی انواع نمودارهای قابل اجرا فهرست شده و از میان آنان مناسب‌ترین‌ها انتخاب شده و در داشبوردهای مختلف قرار گرفتند. نام و لوگوی پروژه و حتی آیکون‌های به‌کاررفته در داشبوردها به صورت اختصاصی طراحی شده‌اند.

نمودار راهکارهای طراحی

 

معرفی اپلایکیشن سانار

  • تجربه کاربری

سانار

یکی از خدمات ارتائه شده در این پروژه اصلاح متن پرسش‌نامه اولیه تهیه شده است، به طوری که عبارات طولانی خلاصه‌سازی شده . عناوین گنگ به صورت کارشناسی شده با عناوین روشن‌تری جایگزین شده‌اند.

ساختار و ترتیب پرسش‌ها بازبینی شده و از امکانات الکترونیک برای خلاصه کردن کلیت پرسش‌نامه استفاده شده است. یکی از این امکانات مخفی کردن پرسش‌ها با توجه به پاسخ پرسش‌های قبلی می‌باشد.

.. نظارت میدانی چیست؟ ..

مراحل کار سانار

سانار

نمونه آیکن‌های طراحی شده برای اپلیکیشن سانار

 

نمونه آیکن‌های طراحی شده برای اپلیکیشن سانار

نمونه آیکن‌های طراحی شده برای اپلیکیشن سانار

 

  • محاسبات

با همکاری معاونان و کارشناسان وزارت کار، داده‌های پایگاه‌های داده‌ی پیشین، سامانه‌ی اولیه‌ی نظارت (که پیش از این پروژه به صورت آزمایشی اجرا شده بود) و سانار در سه مرحله همسان‌سازی شده و سیستمی برای انبارش این داده‌ها در کنار هم ایجاد و بهینه‌سازی (optimise) شد. همچنین، محاسبات متنوعی برای بررسی کیفیت داده‌های ورودی در جای‌جای سامانه گنجانده شد تا خطاهای ناظران و مجریان را به صورت خودکار تشخیص داده و تا حد ممکن به‌جای حذف داده‌ها، آن‌ها را اصلاح کند.

تیم تحلیل تک‌به‌تک روابط ممکن بین فیلدهای فازهای گوناگون را در بخش تحلیل بررسی نموده تا دقیق‌ترین گزارش‌ها از آن‌ها استخراج شود. این گزارش‌ها در قالب :

1 .  نمودار ساده (انواع نمودارهای میله‌ای، توزیع و … متناسب با داده‌ها)

2 . نمودار مرکب (انواع نمودارهای حبابی، پشته‌ای و … برای نمایش چندین گروه از داده‌ها)

3 . نمودار با امکان انتخاب متغیرها (برای تبدیل چندین نمودار به یک نمودار با قابلیت مقایسه‌ی ترکیب فاکتورهای مختلف)

4 . متن پویا (کارت‌های متنی نمایان‌گر نتایج محاسبات)، کارت مرکب (برای نمایش چندین خروجی در کنار هم) و فایل‌های اکسل قابل مشاهده و دریافت‌اند.

 

آیکن‌های اپلیکیشن سانار

 

اپلیکیشن ناظران

 

  • ویژگی‌های فنی

از آن‌جا که این یک پروژه‌ی ملی است، لازم بوده که سطوح متعدد دسترسی برای آن تعریف شود تا هر مقام مسئولی به اطلاعات مربوط به حوزه‌ی مسئولیت خویش دسترسی یابد. این سطوح به صورت خودکار روی همه‌ی نمودارها و گزارش‌ها اعمال شده و یک مدیر در سطوح بالاتر همواره به اطلاعات مربوط به سطوح پایین‌تر نیز دسترسی دارد.

یکی دیگر از امکانات این اپ، کاربری آفلاین است؛ چون ناظران در همه‌ی شرایط جغرافی به اینترنت دسترسی ندارند. اپلیکیشن به صورت آفلاین داده‌ها را ذخیره کرده و در اولین اتصال به اینترنت، داده‌ها را به سرور می‌فرستد. امکانات بسیاری برای آسانی کار ناظران در اپ گنجانده شده که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به امکان فیلتر کردن فهرست طرح‌های اختصاص داده شده به ایشان بر مبناهای مختلف، تماس مستقیم با مجریان طرح‌ها، پشتیبان‌گیری برای بازیابی داده‌ها در صورت آسیب دیدن دستگاه همراه، کاهش حجم تصاویر  و امکان اصلاح اشتباهات اشاره کرد.

اپلیکیشن ناظران سانار

  • مدیریت پروژه

پروژه سانار  نخست در سه فاز  در زمستان 1398 و بهار 1399 و در ادامه در فاز چهارم در تابستان و پاییز 1399 با 10 نفر نیروی متخصص از حوزه‌های تحلیل سیستم، طراحی رابط و تجربه کاربری، توسعه وب و اپلیکیشن، تولید محتوا، و مدیریت  پروژه، و حجم کاری قریب به 3500 نفر-ساعت  اجرا و تحویل شده است. برای مدیریت این پروژه، در سه فاز اول، به دلیل ماهیت تقریباً شناخته‌شده‌ی تحویل‌شدنی‌ها (شامل اپلیکیشن، وبسایت، و پنل مدیریت) متدولوژی آبشاری (Waterfall) و در فاز چهارم، به دلیل محدودیت زمانی و نیز تغییرات آنی و مکرر تحویل‌شدنی‌ها، متدولوژی چابک (Agile) به‌کار گرفته شده است.

  • گزارش کامل

پیش و پس از انجام هر فاز این پروژه، تحلیل‌ها، پروپوزال‌ها و مستندات کاملی در اختیار کارفرما قرار گرفته است؛ فایل‌هایی مانند مستند تحلیل (وضعیت داده‌ها، همسان‌سازی‌ها، فرمول‌ها و لاجیک اپلیکیشن و پانل)، مستند طراحی (منطق و اجزای طراحی)، گزارش عملکرد، و آموزش‌ها به صورت فایل PDF و ویدیو.

طراحی اپلیکیشن سانار

نظر کارفرما :

تفاوت این تیم با همه‌ی تیم‌هایی که تاکنون با آن‌ها کار کرده‌ایم این است که تیم‌های دیگر صرفاً مجری بوده‌اند و دائماً  خواستار این بودند که برایشان مشخص کنیم چه باید بکنند. اما این تیم  مسأله را تحویل گرفت و حل کرد. همه‌ی بخش‌های کار را خودشان انجام دادند__ و این امکان را فراهم کردند که از  بین پیشنهادهای مختلف انتخاب ‌کنیم.

 

6 دیدگاه دربارهٔ «اپلیکیشن سانار»

    1. نوشین داوودی

      سلام و درود،
      برای ایجاد دسترسی و ارسال نسخه اپ
      لطفا با این شماره تماس بگیرید تا براتون ارسال بشه
      ۰۹۹۱۲۰۶۹۴۱۳

  1. کاظم محمدی

    سلام
    وقتی طرح را بارگیری میکنم بعد می‌خوام فایل اکسل طرح ها را بگیرم به صورت درهم نمایش داده میشه و فارسی نیست.

  2. کاظم نحمدی

    سلام وقت شما بخیر
    من دسترسی به سامانه رو دارم نرم افزار رو حذف دوباره نصب کردم اما پیامک برام ارسال نمیشه از سامانه
    09185265303

  3. کاظم محمدی

    سلام وقت شما بخیر
    من دسترسی به سامانه رو دارم نرم افزار رو حذف دوباره نصب کردم اما پیامک برام ارسال نمیشه از سامانه
    09185265303

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن