در این روزها خرید از فروشگاههای اینترنتی بسیار زیاد شده و راهی جدید برای کسب درآمد میباشد. به همین منظور طراحی اپلیکیشن فروشگاهی نیز تقاضا و درخواست زیادی از سمت کاربران داشته است. در این مقاله در مورد اپلیکیشن فروشگاهی و مزایای ساخت و طراحی آن با شما صحبت خواهیم کرد.
اپلیکیشن فروشگاهی چیست؟
اپلیکیشن فروشگاهی به برنامهای گفته میشود که به مشتریان و کاربران این امکان را میدهد که محصولات و کالاهای مورد نظر خود را از یک خرده فروش یا تولیدکنندگان عمده و ارائه دهندگان محصولات مختلف، خریداری کنند. برنامههای فروشگاهی میتوانند به طور قابل توجهی بر مشاعل تاثیر بگذارند و باعث کسب درآمد برای فروشگاه و کسب و کار شما شوند.
چند نکته که هنگام ساخت اپلیکیشن فروشگاهی باید به آن توجه کنید
ساخت اپلیکیشن موبایل ، اگر فروشگاهی نیز باشد، کمی پیچیده و سخت است، زیرا جزئیات زیادی دارد و باید در هنگام طراحی اپلیکیشن به آن دقت کنید،در ادامه چند نکته که در ساخت این اپلیکینها باید توجه کنید را به شما خواهیم گفت. در واقع موارد زیر چند نکته مهم است که یک خرده فروش باید قبل از توسعه اپلیکیشن فروشگاهی برای خود، آنها را در نظر بگیرد.
۱ . شناخت مخاطب هدف | طراحی اپ فروشگاهی
فقط داشتن بهترین ایده برای داشتن اپلیکیشن، تضمین برای موفقیت اپلیکیشن شما نسیت، موقعیت و شناخت مخاطب اشتباه اپلیکیشن خود در بازار، یکی از اشتباهات رایجی است که اگر مخاطب هدف خود را مورد تحقیق و مطالعه قرار ندهید، مرتکب خواهید شد.
مخاطب هدف در واقع افرادی هستند که از آن ها انتظار میرود که برنامه شما را دانلود کنند. درک کردن ترجیحات آنها، دوست نداشتن برخی از آپشنها توسط آنها، باید اولویت اصلی شما باشد. در واقع اولویت مخاطب، اولوت خود شماست. به همین دلیل است که باید قبل از ساختن یک اپلیکیشن، تحقیقات گستردهای در مورد بازار کار و مخاطبان خود انجام دهید.
وقتی صحبت از اپلیکیشن فروشگاهی میشوند، باید خیلی به نوع اقلامی که برای فروش ارائه میدهید توجه کنید و به محصولات آن بستگی دارد. بسته به ماهیت آیتمهای محصولات، باید مخاطبان هدف را بر اساس جمعیت شناسی، منطقه، جنسیت و … دستهبندی کنید.
به عنوان مثال اگر اپلیکیشن فروشگاهی شما، اسباببازیهایی برای کودکان نوپا میفروشد، باید کودکان بین ۳ تا ۶ سال و والدین آنها را مورد هدف قرار دهید. بر این اساس، برنامه شما باید با در نظر گرفتن علاقه و اولویتهای مشتری باشد. در این راستا، هرچه رابط کاربری برنامه سادهتر و راحتتر باشد، بهتر است.
۲ . پلتفرم
بسته به مخاطبان هدف خود، باید تصمیم بگیرید که کدام پلتفرم موبایل برای اپلیکیشن فروشگاهی شما مناسب تر است. ممکن است بر اساس تحقیقات خود متوجه شوید، که اکثر مشتریان هدف شما از دستگاههای اندروید یا iOS یا هر دو استفاده میکنند و بر این اساس باید پلتفرم برنامه خود را انتخاب کنید.
اکنون هنگامی که به طور خاص یک برنامه اندروید یا برنامه iOS را توسعه میدهید، در واقع در حال توسعه یک برنامه تلفن همراه بومی هستید که فقط در هر یک از دستگاهها و نه هر دو (ios و اندروید) کاربردی خواهد بود.
از طرف دیگر، میتوانید یک برنامه هیبریدی ایجاد کنید که در هر دو دستگاه کاربردی باشد. هنگام انتخاب نوع اپلیکیشن موبایلی که میخواهید بسازید، یعنی بومی یا ترکیبی، باید مزایا و معایب هر دوی آنها را مطالعه کنید. اگرچه نسبتاً ارزانتر از برنامههای بومی است، اما برنامههای هیبریدی به نرمی، همتایان خود نیستند و ممکن است در استفاده زیاد عقب بمانند، در مقایسه، برنامههای بومی که به طور خاص برای یک پلتفرم طراحی شدهاند، از عملکردهای کامل پلتفرم استفاده میکنند و تجربه خرید عالی اما هزینه بالایی را ارائه میکنند. به طور خلاصه، یک کسب و کار جدید با مشتریان متنوع میتواند به سراغ اپلیکیشن های هیبریدی برود و بالعکس.
۳ . دسترسی
دسترسی، یکی دیگر از موارد مهم و موامل تعیینکننده اصلی برای موفقیت برنامه شمایت. اگر برنامه فروشگاهی شما به راحتی قابل دسترسی نیست و مشکل دارد، هر چقدر هم که از لحاظ ظاهر برنامه خوبی باشد، مشتریان از آن استفاده نخواهند کرد.
با وجود هزاران برنامه موجود در بازار، مشتریان بدشان نمیآید که در صورت مشکل بودن دسترسی به آن، فوراً یک برنامه را حذف نصب کنند. جزئیات طولانی ثبت نام ، اغلب باعث میشود مشتریان برنامه را ترک کنند.
به این ترتیب، یک گزینه ورود آسان با شماره تلفن همراه یا حسابهای رسانههای اجتماعی باید ایجاد شود. ثبتنامهای اجتماعی ترجیح داده شده ترین حالت برای ورود به سیستم توسط مشتریان است. با یک کلیک، آنها میتوانند وارد برنامه شوند، در حالی که تمام جزئیات اولیه مشتری از حساب رسانههای اجتماعی او دریافت میشود.
یک راه بهتر برای بررسی دسترسپذیری برنامهتان، انجام تست دسترسی به برنامه است که میزان دسترسی به برنامه را نشان میدهد. ناوبری برنامه نیز بخش مهمی از دسترسی به برنامه را تشکیل میدهد. گزینه ناوبری و جستجوی بدون درز به مشتریان امکان میدهد محصول مورد نظر خود را پیدا کرده و به تسویه حساب ادامه دهند. مطمئن شوید که برنامه شما دارای نوار جستجوی سریع در بالای برنامه و گزینههای مرتبسازی و فیلتر کردن محصولات کافی است تا مشتریان بتوانند محصول مناسب را در کمترین زمان پیدا کنند.
۴ . فرآیند درست پرداخت
مطالعات نشان داده است که اکثریت رها کردن سبد خرید در مرحله پرداخت اتفاق میافتد. مشتریان بارها از فرآیند خستهکننده پرداخت به عنوان دلیل اصلی انصراف از خرید خود شکایت کردهاند. خرده فروشان نباید فراموش کنند، که صفحه نمایشهای موبایل نسبتاً کوچکتر از رایانههای رومیزی هستند و اطلاعات بیش از حد در یک صفحه اغلب کاربر را گیج میکند. خواندن آن در تلفن های همراه بسیار سخت تر از رایانههای رومیزی است.
۵ . امنیت بالای اپلیکیشن
در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی، تلفنهای همراه پایگاههای اطلاعاتی شخصیسازیشده و اغلب هدف اصلی نقض دادهها و نقض حریم خصوصی هستند. به همین دلیل است که بسیاری از خریداران از خرید از طریق تلفن همراه خود میترسند.
با گسترش رسان ها، کاربران نسبت به خرید آنلاین هوشیارتر و محتاط تر شدهاند. آنها خرید را با کامپیوتر ترجیح میدهند تا اپلیکیشنهای موبایل خرید، زیرا نگرانی آنها این است که بسیاری از برنامهها مجوزهای زیادی برای حفظ حریم خصوصی درخواست میکنند و حریم خصوصی آنها را تهدید میکنند.
مزایای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی
به طور خلاصه، آنها سریعتر، راحتتر و پیمایش آسانتری دارند. هنگامی که شخصی برنامه تلفن همراه شما را دانلود میکند، یک کانال مستقیم صمیمی برای شما ایجاد میکند تا با او ارتباط برقرار کنید. این یک فرصت بزرگ برای دستیابی، تأثیرگذاری و تبدیل خریداران بهتر از همیشه است. اگر بتوانید یک تجربه استثنایی و به ظاهر جادویی برای مشتریان خود ایجاد کنید، میتوانید از مزایای زیر بهرهمند شوید.
۱ . افزایش وفاداری و حفظ مشتری
۲ . نرخ تبدیل بهتر و aov بالاتر
۳ . چیدمانی ساده
۴ . کسب درآمد بهتر
۵ . قابلیت ارزیابی محصول
۶ . افزایش آگاهی از برند
۷ . بهبود فعالیت های بازاریابی
۸ . افزایش تجربه و تعامل مشتری
۹ . افزایش ارزش سفارش
۱۰ . تجربه خرید شخصی
۱۱ . بهبود وفاداری مشتری
۱۲ . فرآیندهای کسب و کار خودکار
۱۳ . نرخ نگهداری بالاتر
۱۴ . افزایش درآمد فروش
ساخت اپلیکیشن فروشگاهی
تیم تخصصی همند ، هر اپلیکیشن فروشگاهی که مد نظر شماست را برای کسب و کار شما طراحی میکند و توسعه و رونق کسب و کار شما کمک میکند.
کلام آخر
در این مطلب به صورت کامل در مورد طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و مزایا و نکاتی که در هنگام ساخت اپلیکیشن فروشگاهی باید به آن توجه کنید را، توضیح دادیم. اگر از اپلیکیشنهای فروشگاهی نکاتی دیگر میدانید، به ما در کامنتها بگویید.