برای ما پیام ارسال کنید
با تکمیل فرم زیر و ارسال سوالات خود با ما در ارتباط باشید.
با ما تماس بگیرید
تیم پشتیبانی همند روزهای شنبه تا چهارشنبه در ساعات اداری (8 تا 17) آماده پاسخگویی به شما عزیزان میباشد.
تلفن 011-33310940 09912069413
ایمیل [email protected]
آدرس ساری - خیابان فرهنگ - روبروی مجتمع پزشکی شهریار ۳
سوالات متداول
پیادهسازی وبسایت و اپلیکیشن در همند چگونه انجام میشود؟
ما بر اساس شناسایی الزامات، نیازمندیها، ویژگیها، و امکانات مد نظر شما، سامانه، وبسایت یا اپلیکیشن موردنظرتان را به صورت اختصاصی تحلیل، طراحی و پیادهسازی میکنیم. در حال حاضر خدمات توسعه وبسایت تحت سامانههای مدیریت محتوا مانند WordPress در همند ارائه نمیگردد.
هزینه راهاندازی یک وبسایت اختصاصی چقدر است؟
هزینهی پیادهسازی یک وبسایت اختصاصی بر اساس میزان نیازمندیها، ویژگیها، و جزئیات مد نظر شما متغیر خواهد بود و طی مذاکرات مقدماتی با مشخص شدن حدود گستره پروژه برآورد خواهد شد.
برای راهاندازی یک وبسایت اختصاصی چه هزینههایی وجود دارد؟
هزینههای اصلی عبارتند از هزینه تحلیل، طراحی و توسعه وبسایت. سایر هزینههای جانبی شامل هزینه خرید دامنه و هزینههای ماهیانه فضای نگهداری مانند هاست یا سرور میباشد. در موارد خاص، در سایتهایی باتعداد کاربر آنلاین بالا (معمولاً در مقیاس کشوری) نیاز به تهیه سرور مجازی یا سرور اختصاصی وجود خواهد داشت که در این صورت هزینه مدیریت سرور، آنتی ویروس سالانه و پنل مدیریت فایلها که هزینه دلاری و سالانه دارند نیز به هزینههای فوق اضافه خواهد شد.
نحوه پرداخت هزینهها چگونه است؟
در زمان عقد قرارداد بخشی از مبلغ پروژه (معمولاً 25 درصد) به عنوان پیش پرداخت از شما دریافت میشود. مابقی مبلغ نیز بر اساس میزان پیشرفت کار به صورت مرحلهای تا پایان کار دریافت خواهد شد. تعداد مراحل پرداخت بنا به توافق طرفین و بر اساس اندازه و جزئیات پروژه مشخص خواهد شد.
دلیل تفاوت قیمتها در چیست؟
از آنجایی که تحلیل پروژه به نوبه خود کاری زمانبر است، ممکن است درک شرکتها از نیازهای شما متفاوت باشد. اگر در صورت داشتن داکیومنتها و RFP (درخواست ارائه پروپوزال) دقیق همچنان با اختلاف قیمت مواجه شدید، علت آن میتواند استفاده از زیرساختهای آماده، و میزان تعهد و تخصص آن شرکت یا تیم توسعه باشد. اگر قیمت برای شما مهمترین عامل برای انتخاب مجری پروژهتان است، همکاری با فریلنسرها میتواند گزینه خوبی برایتان باشد. اما، اگر تداوم پروژه و سایر عوامل حیاتی مانند زمان، کیفیت، انعطافپذیری در مواجهه با تغییرات، ارائه مستندات و پشتیبانیهای بعدی نیز برایتان اهمیت دارد، بیتردید انتخاب یک شرکت با فرایندهای استاندارد انتخاب بهتری برایتان خواهد بود.
هزینه پشتیبانی از وبسایت چقدر خواهد بود؟
هر نرمافزار بسته به مذاکرات اولیه یک دوره پشتیبانی رایگان خواهد داشت. پس از آن نیاز به توافق و عقد قرارداد پشتیبانی خواهد بود. پشتیبانی میتواند شامل مواردی مانند بروزرسانی نرمافزار، رفع ایرادات احتمالی و نیز پشتیبانی کاربری باشد. معمولا هر ساله 1۵ تا ۳۵ درصد مبلغ قرارداد اولیه (بسته به طول مدت قرارداد، نوع نرمافزار، سطح خدمات پشتیبانی، حجم استفاده از نرمافزار، و توافقات بین طرفین) جهت پشتیبانی نرمافزار اخذ خواهد شد. همچنین، درصورت نیاز به امکانات جدید، قرارداد پشتیبانی و توسعه منعقد خواهد شد که مطابق آن هزینه توسعه به مبلغ فوق افزوده میشود.
ثبت دامنه و هاست به چه صورت است؟
هزینهی ثبت دامنههای داخلی و بینالمللی به عهده شما است. دامنههای داخلی مثل ir. با دریافت شناسهی نیک (قابل دریافت از سایت nic.ir) به نام شما ثبت میشود. دامنههای بین المللی مانند com. هم طبق قیمت روز این نوع دامنهها (بر اساس قیمت روز دلار) به نام شما ثبت خواهد شد. تیم پشتیبانی ما راهنماییها و مشاورههای لازم برای ثبت دامنه را به شما ارائه خواهد داد.
برای اخذ مجوزهای مربوطه چه کار کنم؟
پس از راهاندازی وبسایت، در صورت نیاز به دریافت مجوزهایی مانند اینماد، ساماندهی و مجوز کسبوکارهای مجازی، تیم پشتیبانی ما شما را در تمامی مراحل راهنمایی کرده و مشاورههای لازم را ارائه میدهد. ما تا پایان این فرآیند در کنار شما خواهیم بود تا مجوزهای موردنیاز را بهراحتی دریافت کنید.
بعد از اجرای سایت، آیا نحوه کار با آن به ما آموزش داده میشود؟
بله، پس از اتمام هر پروژه، تیم پشتیبانی ما روش کار با سایت را به نماینده معرفیشده از سوی شما آموزش میدهد و در صورت نیاز، مستندات مربوطه را نیز ارائه خواهد نمود. علاوه بر این، در صورت داشتن هر گونه پرسش درباره عملکرد سایت، تیم پشتیبانی ما در ساعات کاری (شنبه تا چهارشنبه، ۸ تا ۱۷) آماده پاسخگویی به شما خواهد بود.
با کدام زبانهای برنامهنویسی کار میکنید؟
در حال حاضر توسعه فرانتاند وبسایتها و سامانههای تحت وب در همند با زبان JavaScript (فریمورکهای Vue.js و Nuxt.js) و توسعه بکاند عمدتاً با زبان PHP تحت فریمورک Laravel انجام میشود. در صورت نیاز به پردازشهای تخصصی، زبانهایی مانند Python و Go را نیز به کار خواهیم گرفت. همچنین، برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل از زبان Dart و فریمورک Flutter استفاده میکنیم.